7ο συνέδριο ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑ 2018
Η Sine Technologies είναι αργυρός χορηγός στο 7ο συνέδριο ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑ 2018 #metrologia2018 #sponsorship Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Μετρολογία 2018
Η Sine Technologies είναι αργυρός χορηγός στο 7ο συνέδριο ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑ 2018 #metrologia2018 #sponsorship Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Μετρολογία 2018
Η Sine Technologies OE αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος για το σύνολο του έργου “Ανάθεση σε συνεργεία εκτέλεσης συγκεκριμένου αριθμού μετρήσεων της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από 280 σταθμούς κεραιών σε όλη τη χώρα (Τμήματα 2 και 5)” μετά τη διενέργεια Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).
Η Sine Technologies OE αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος για το σύνολο του έργου “Ανάθεση σε συνεργεία εκτέλεσης συγκεκριμένου αριθμού μετρήσεων της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από 650 σταθμούς κεραιών σε όλη τη χώρα (Τμήμα 2)” μετά τη διενέργεια Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλεον η εταιρία μας είναι σε νέες εγκαταστάσεις στην Παλλήνη.
Η Sine Technologies OE αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος για το σύνολο του έργου “Ανάθεση σε συνεργεία εκτέλεσης συγκεκριμένου αριθμού μετρήσεων της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από σταθμούς κεραιών σε όλη τη χώρα” μετά τη διενέργεια Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).
Η Sine Technologies συμμετείχε στις Β’ Διεργαστηριακές Συγκριτικές Μετρήσεις Υψίσυχνων Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων που διοργανώθηκαν από την ΕΕΑΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων του ΕΜΠ και το Εργαστήριο Κινητών Ραδιοεπικοινωνιών του ΕΜΠ.
Η Sine Technologies OE αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος για το σύνολο του έργου “Ανάθεση σε συνεργεία εκτέλεσης συγκεκριμένου αριθμού μετρήσεων της εκπεμπόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από σταθμούς κεραιών σε όλη τη χώρα” μετά τη διενέργεια Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ).
Το Εργαστήριο Δοκιμών της Sine Technologies διαπιστεύθηκε από το ΕΣΥΔ κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005 για τις υπηρεσίες μετρήσεων μαγνητικών και ηλεκτρικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων (27MHz-3GHz) στο περιβάλλον κεραιών επικοινωνιών, κεραιών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας, σταθμών ραντάρ, σταθμών ασύρματων μικροκυματικών δικτύων.
Η Sine Technologies OE ενισχύθηκε στα πλαίσια της δράσης “Κουπόνια Καινοτομίας για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις” για το έργο με τίτλο “Ανάπτυξη αυτόνομου συστήματος μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας”. Ανάδοχος φορέας καινοτομίας του έργου είναι το Εργαστήριο Συστημάτων Υπολογιστών και Επικοινωνιών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Η Sine Technologies συμμετείχε με 2 μετρητικές διατάξεις στις Διεργαστηριακές Συγκριτικές Μετρήσεις Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων Υψηλών Συχνοτήτων, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την ΕΕΑΕ.
Το εργαστήριο δοκιμών της εταιρείας SINE TECHNOLOGIES OE από το Δεκέμβριου του 2011 διαθέτει διαπίστευση από το Ε.ΣΥ.Δ. (Αρ. Πιστοποιητικού 782) κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005 για τις υπηρεσίες μετρήσεων μαγνητικών και ηλεκτρικών πεδίων υψηλών συχνοτήτων (27MHz-6GHz) στο περιβάλλον κεραιών επικοινωνιών, κεραιών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας, σταθμών ραντάρ, σταθμών ασύρματων μικροκυματικών δικτύων. Η εταιρεία έχει διεξάγει μέχρι στιγμής μετρήσεις σε πάνω από 3400 κεραίες γεγονός που την καθιστά από τους πιο έμπειρους στο χώρο. Τέλος στελεχώνεται στην πλειοψηφία της με Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών ΕΜΠ, αδειούχους Ραδιοηλεκτρολόγους Α’ με μεταπτυχιακούς τίτλους ειδίκευσης, διδακτορικά διπλώματα και μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα των τηλεπικοινωνιών.
Το ISO 17025 είναι ένα εξειδικευµένο πρότυπο για την οργάνωση και τη λειτουργία εργαστηρίων δοκιµών ή/και διακριβώσεων. Περιλαµβάνει ιδιαίτερες απαιτήσεις για την εξασφάλιση της τεχνικής επάρκειας του εργαστηρίου, H διαπίστευση αυτή καταδεικνύει τεχνική επάρκεια για ένα συγκεκριµένο πεδίο διαπίστευσης, καθώς επίσης και τη λειτουργία ενός συστήµατος διαχείρισης της ποιότητας εργαστηρίων .
Το ISO 17025 απαιτεί από το εργαστήριο να εξασφαλίσει την ιχνηλασιµότητα και να υπολογίσει την αβεβαιότητα των µετρήσεων που εκτελεί, να εξασφαλίσει την καταλληλότητα των µεθόδων που εφαρµόζει, να ελέγχει και να διασφαλίζει την ποιότητα των µετρήσεών του µέσω συνεχών ελέγχων, διεργαστηριακών δοκιµών, χρήσης υλικών αναφοράς κ.α. Καλύπτει βέβαια και θέµατα που αναφέρονται και στο ISO 9001, όπως η εκπαίδευση του προσωπικού, ο έλεγχος των περιβαλλοντικών συνθηκών, ο έλεγχος αρχείων και εγγράφων, η διαχείριση µη συµµορφώσεων, η ύπαρξη πολιτικής για την ποιότητας κ.α. Βασικός του στόχος όµως παραµένει η ελαχιστοποίηση των παραγόντων που µπορεί να επηρεάσουν αρνητικά µια δοκιµή ή/και διακρίβωση.